Adidas fotballsko

Adidas er kjent for sin lange historie og høye kvalitet. De produserer de beste fotballskoene på markedet, og fotballspillere verden over bruker sko fra Adidas, som f.eks. David Beckham og Gary Neville. Allerede på 70-tallet ble Adidas et stort navn innenfor fotballverdenen, da de lanserte den svart-hvite Copa Mundial fotballskomodellen. Denne modellen skulle bli en av de mest populære modellene gjennom alle tider. Her kan du lese mer om hvorfor fotballsko fra Adidas er et godt valg.

Du kan se hele utvalget her: http://www.unisportstore.no/fotballsko/1413-adidas-fotballsko/

 

Teknologi i særklasse

Det finnes flere serier innenfor fotballskoene fra Adidas, som f.eks. Predator serien fra 90-tallet. Denne serien ble ekstremt populær, og har blitt kjent over hele verden. I dag har den nye serien F50 Adizero serien overtatt rollen som mest populære serien på grunn av de store teknologiske fremskrittene. Det er ingen tilfeldighet at Adidas i dag fortsatt er et av de mest solgte merkene på markedet. Analyse av fotballkamper og erfaringer fra profesjonelle fotballspillere brukes som bakgrunn for produksjonen av fotballskoene.

Lang historie

Adidas ble grunnlagt av Adolf Dassler helt tilbake i 1949, som 25 år tidligere lagde joggesko som var tilpasset føttene til hver enkelt sportsutøver. Adidas baserer på kvalitet, teknologi og nytenkning, og fotballskoene fra Adidas er helt unike i sitt slag.

På nettbutikken Unisportstore.no kan du velge og vrake i fotballsko fra Adidas, og det er mange gode tilbud og sterkt nedsatte varer.

Du finner fotballsko til både innen- og utendørs bruk og flere serier, blant annet Nitrocharge-, Adizero- og Predatorkolleksjonen. Skoene fås i de moderne fargene grønn, svart, lakserød og grønn, bare for å nevne noen. Hvis du har spørsmål til fotballskoene fra Adidas, kan du alltid skrive eller ringe til Unisportstore.no, som sitter klare ved telefonen hver dag. Husk at du har 30 dagers returrett, hvis du ikke skulle være fornøyd med produktet du har kjøpt.